Burkar och lådor

14.03.2017 kl. 10:52

Idag har jag ordnat lite i köksskåpen. Smart som jag är kom jag på att det är onödigt att ha tomma burkar och lådor att ta upp plats, så jag fyllde dem.

Quality Street plåtburken tycker jag egentligen inte om. Jag har haft den sedan jag var barn, de finns överallt och jag tycker inte om Nestlé som bolag (tycker man kunde bojkotta allt som det är känt att barnslaveri ingår i). Men eftersom jag en gång har den så lade jag mina kokosflingor och mandlar i den. Ekologiska förstås. Trälådan är från loppis, och där har vi hädanefter te för våra tedrickande gäster.

 Andra nyheter är att min snälla svärmor under jullovet överöste mig med material att väva mattor av. Det blir spännande att se hurdana mattor det blir av det. Här är en del av det jag valde ut från svärmors förråd.

Här skriver jag mest om loppisfynd och gamla prylar som gått i släkten. Jag saknade själv fler finländska bloggar